luni, 14 martie 2011

Bărbatul care conduce este un mit!

           Deşi până nu demult se scria de faptul că sexul feminin este mai slab decât cel bărbătesc ba chiar mai puţin capabilă sunt mândră că sunt femeie privind prin prisma unui studiu efectuat în U.K. şi publicat în Daily Mail potrivit căruia sexul slab ia TREI SFERTURI dintre deciziile luate în casă.
            Femeia hotărăşte când este vorba despre achiziţii comune, despre cum se cheltuiesc banii, ea decide în ceea ce priveşte meniul de fiecare zi şi tot ea stabileşte destinaţia de vacanţă. Iar şase din zece bărbaţi au recunoscut că partenera are control total asupra vietii comune şi că ea decide inclusiv când fac sex. La studiu au participat 3000 de cupluri.

             „Suntem surprinşi de sinceritatea cu care bărbaţii au recunoscut că nu mai sunt băbaţi în sensul clasic, că nu de ei depind majoritatea deciziilor din casă. Mai mult, cei intervievaţi au spus că nu au nici o problemă nici când e vorba să le ceară partenerelor permisiunea de a face un anumit lucru”, a declarat, pentru Daily Mail, purtătorul de cuvânt al companiei care a comandat cercetarea.
Totuşi, bărbatului i-au rămas volanul şi telecomanda, pentru că el este cel care decide ce model de maşină este mai potrivită familiei şi la ce program se vor uita cei apropiaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu